MagyarEnglish

VÁLLALKOZÓI HÁZ

A Vállalkozói Házban 10 db egyenként ~20 m2-es irodahelyiség, 5 db egyenként ~23 m2-es emeltszintű irodahelyiség és 6 db ~80 m2-es galériázott és galériázható műhely található, melyek mindegyike tartósan bérbeadó.

A létesítmény több funkcionális egységből áll:
1.            az irodák üzleti és szociális részlege
2.            a műhelyek
3.            rekreációs részleg

A főbejárati előcsarnokból minden fő funkcionális egység elérhető: az iroda  és a műhely részleg  is. Az épületen belüli egyes területek megközelítését, egymástól való elválasztását beléptető-rendszer biztosítja. Az épület kétemeletes, hasznos alapterülete összesen 1634 m2.
A főbejáratától jobbra a földszinten 3 iroda, szociális blokk (mozgáskorlátozott WC-vel) és rendezvényterem kapott helyet, melyhez egy étterem is  csatlakozik. Így biztosítható a nagyobb, fogadással is egybekötött szakmai rendezvények megtartása. Ennek az épületrésznek az emeletén összesen 12 iroda és egy tárgyaló található. A 12 irodából 7 közös szociális blokkal (WC, mosdó, teakonyha) rendelkezik, míg az 5 db emeltszintű iroda mindegyikéhez saját vizesblokk (WC, mosdó, zuhany) tartozik.

A főbejárattól balra található a műhely és a rekreációs részleg. A multifunkciós rekreációs egység többféle tartalmú (pl. fallabda, fitneszterem, rekreációs szolgáltatás). Az épületrészben elhelyezkedő műhely zónában 6 db bérelhető műhelyegység kerül kialakításra, mindegyikük saját ipari kapuval, önálló külső bejárattal rendelkezik. A nagy belmagasság miatt a műhelyek galériázhatóak és egy közös közlekedőfolyosón keresztül kapcsolódnak a saját szociális területükhöz (öltözők, WC), kiszolgáló helyiségekhez (kazán, raktár) és az épület előcsarnokához. Az épület két szárnya által közrefogva belső udvar jön létre. Az udvarban egyszerű szökőkút lett tervezve.
Az épület I. osztályú minőségben, a vonatkozó nemzeti szabványok, előírások alapján kerül kivitelezésre, a későbbi, igény szerinti bővíthetőségét a telek mérete, az épület elhelyezése és kialakítása lehetővé teszi. Az épület tervezésénél alapvető szempont volt a megújuló energiaforrások minél nagyobb mértékben való felhasználása, alkalmazása. Az áramellátást részben egy hálózat-szinkron napelemes villamosenergia-termelő rendszer biztosítja. Az épület fűtését és hűtését és a használati meleg vizet levegő-levegő hőszivattyúk biztosítják. A világítás és a vízhasználat tervezésénél energiatakarékos megoldások kerültek beépítésre.

https://www.watchesvip.co.uk rolex replica rolex falsi

A telek burkolattal el nem látott, külső felületein füvesítés és virágok ültetése, növények telepítése történt. A növények telepítése során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy azok többsége őshonos fafajta legyen. A zöldfelület öntözését automata öntözőrendszer kiépítése biztosítja.


www.jic.hu