MagyarEnglish

Jászfényszaru Ipari Centrum Kft.

A Jászfényszaru Város tulajdonában lévő Kft. 1998-ban alakult azzal a céllal, hogy egy jól működő Ipari Park jöjjön létre, mely elősegíti a település gazdaságának kiegyensúlyozott fejlődését és kielégíti a piaci igényeket.
A Kft. fő feladata a modern, komplex, minőségi szolgáltatásokat kínáló, környezettudatos Ipari Park működtetése, ingatlan értékesítés és bérbeadás. A hagyományos értelemben vett Ipari Park működtetésén túl – felhasználva eddigi ingatlanfejlesztési, ingatlanüzemeltetési, projektmenedzsment tapasztalatait – olyan tevékenységeket végez, mint például városfejlesztési társasági funkció ellátása, projektmenedzsment, ingatlanüzemeltetés.
A Kft. közreműködik Jászfényszaru Város Önkormányzata, továbbá a településen és a térségben működő vállalkozások, szervezetek fejlesztéseinek előkészítésében, megvalósításában. Az Önkormányzat részére nyújtott szolgáltatásokkal hozzájárul az Integrált Városfejlesztési Stratégia, a Gazdasági Program megvalósításához.
2010-ben és 2015-ben  „Az év befektetőbarát ipari parkja” címet érdemelt ki a mintegy 210 Magyarországon működő Ipari Park közül. A díj elbírálásánál a szakmai zsűri figyelembe vette az Ipari Park,replika órák a helyi Önkormányzat befektetés-ösztönzés terén tett erőfeszítéseit, valamint az új beruházások illetve a teremtett új munkahelyek számát.
Az Ipari Park jelenleg 31 cégnek ad otthont, többek közt olyanoknak, mint a 27 éve betelepült SAMSUNG Electronics Magyar Zrt., a HIRSCH Porozell Kft. vagy a SANGJIN Micron Hungary Kft. és az újonnan letelepült ThyssenKrupp Presta Hungary Kft. 


www.jic.hu